Wisseldelen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch is specialist voor het ombouwen van afvulmachines met nieuwe wisseldelen voor een nieuw formaat. Wij bieden korte levertijden voor wisseldelen voor Vul- Sluit- en Etiketteermachines. Deze wisseldelen worden bovendien door onze eigen technische dienst gemonteerd  op de Vul- Sluit- en Etiketteermachines bij de klant.  Afname van de wisseldelen door de klant gebeurt na het proefdraaien.

Wisseldelen voor verschillende industrieën

Wisseldelen leveren wij voor machines in verschillende industrieën waaronder:

  • Frisdrankenindustrie
  • Bierindustrie
  • Cosmetische industrie
  • Food industrie
  • Medische industrie
  • Petrochemische industrie

Als u in de toekomst een wisseldeel wenst bij te bestellen is dit eenvoudig realiseerbaar.  Alle onze wisseldelen worden gegraveerd met een uniek tekeningnummer voor eventuele nabestellingen. Zo heeft u snel de wisseldelen in huis en kunt u weer verder met uw werkzaamheden. Wij zorgen dan ook altijd voor maatwerk, zodat deze precies in uw machines passen.

Kwaliteit in huis halen

Door te bestellen bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch haalt u kwaliteit in huis. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardig kunststof en rubber voor de vervaardiging van al onze onderdelen. Wij werken bovendien uiterst nauwkeurig en elk formaatdeel wordt op tekening gezet voor een eventuele nabestelling. Wij bieden een service op maat, inclusief de montage van de onderdelen. Wilt u hier graag gebruik van maken, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008