wisseldelen kar

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor het vervaardigen van een wisseldelen kar kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in technische kunststoffen en nieuwe formaatdelen.

Wij helpen u graag aan de wisseldelen voor uw kar

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch is zowel in Nederland als in België een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststoffen en formaatdelen. Wij vervaardigen onder meer formaatdelen voor vul-, sluit- en etiketteermachines, maar kunnen u ook helpen met de wisseldelen van uw kar. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk! Wij beschikken over de modernste CNC-machines zodat we u altijd een zeer precieze maatvoering kunnen garanderen. Tot onze klanten behoren onder meer de bottel- en verpakkingsindustrie, bierbrouwerijen en de farmacie. Onze klanten kiezen voor De Rooy Kunststoffen B.V. vanwege onze:

–       Korte levertijden

–       Concurrerende prijzen

–       Hoogwaardige kwaliteit

–       Klantgerichte service

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u nieuwe wisseldelen voor uw kar nodig? Dan helpen wij u graag. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer +31 165 317008. We zijn tevens bereikbaar per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com en via het contactformulier. In onze catalogus vindt u bovendien meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008