Wisseldelen voor uw etiketteermachines

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Wilt u wisseldelen bestellen bij een specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige rubber- en kunststofonderdelen? De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal, is u graag van dienst. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de fabricage, levering en montage van formaatonderdelen voor de bottel- en verpakkingsindustrie. Daarnaast hebben wij echter ook veel klanten uit industrieën, zoals de cosmetische industrie en food industrie.

Maatwerk in wisseldelen bestellen voor uw etiketteermachines

Wij hebben veel ervaring en kennis als het gaat om het ombouwen van afvulmachines en met nieuwe wisseldelen. Zo bieden wij maatwerkonderdelen aan voor allerhande vul-, sluit- en etiketteermachines en worden deze door onze eigen technische dienst bij u gemonteerd. De wisseldelen die ons gespecialiseerd bedrijf levert, kunnen worden geïnstalleerd in etiketteermachines die worden toegepast in industrieën, zoals:

  • Frisdrankenindustrie
  • Bierindustrie
  • Cosmetische industrie
  • Food industrie
  • Medische industrie
  • Petrochemische industrie

Profiteer van een zeer korte levertijd

Heeft u interesse in de aanschaf van kwaliteitsvolle wisseldelen voor uw etiketteermachines? Wij hanteren korte levertijden voor al onze producten. Indien u vragen heeft over ons aanbod aan formaatonderdelen of meer wilt weten over onze dienstverlening, neemt u gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0165- 3170080 of een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008