Werkstoff s

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor Werkstoff S kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het verspanen van vrijwel alle technische kunststoffen.

Voor Werkstoff S gaat u naar De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch is een toonaangevend bedrijf in Nederland en België. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe formaatdelen als diverse technische kunststoffen. Zo kunnen wij u onder meer helpen aan slijtvast Werkstoff S. Vrijwel al onze kunststoffen zijn leverbaar in zowel plaat als staf. Hierbij kunt u kiezen voor standaardmaten, maar is het uiteraard ook mogelijk om materiaal op maat te bestellen. De voordelen van De Rooy Kunststoffen B.V. op een rij:

–       Hoogwaardige kunststoffen

–       Korte levertijden

–       Eigen service- en montagedienst

–       Concurrerende prijzen

Tot onze klantenkring behoren onder meer de bottel- en verpakkingsindustrie, bierbrouwerijen, de frisdrankindustrie en de farmacie. Bent u benieuwd of we ook uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Voor meer informatie over Werkstoff S kunt u bellen naar telefoonnummer +31 165 317008. Het is tevens mogelijk om een bericht te sturen via het contactformulier of direct een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com. We lichten graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Bekijk ook eens onze catalogus!

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008