Transportworm

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Om efficiënt te produceren maakt u gebruik van een transportworm van De Rooy Kunststoffen. Transportwormen worden gebruikt voor het transporteren, separeren, kerenvan flessen / blikken/potten/ flacons, etc. tijdens het productieproces. Transportwormen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor allerlei Vul-Sluit en of Etiketteermachines.

Transportworm en keerders van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch

Naast transportwormen, levert De Rooy Kunststoffen Oudenbosch ook keerders.  De kunststof keerders van de Rooy Kunststoffen worden gebruikt voor het 180 graden keren van het product op de productielijn. Deze blik keerders worden geleverd met vaste RVS bevestigingsbeugels . Tevens kunnen wij een set baanbevestigingen leveren voor de montage van de keerder boven de baan. Kijkt u verder op onze website voor een compleet productoverzicht. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan andere kunststof formaatdelen. Deze producten kunnen wij ook speciaal voor uw machine op maat maken!

Informatie en contact

Voor meer informatie over prijzen en levertijden van keerders neemt u contact op met De Rooy Kunststoffen bv. Vul het contactformulier op deze website in en wij zullen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u opnemen. Wij staan u graag bij met professioneel advies. Ook kunt u ons bellen voor direct contact via telefoonnummer 0165-317008. Wij helpen u graag snel verder!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008