Transportworm kopen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Wilt u een transportworm van hoogwaardige kwaliteit kopen? De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal, is uw betrouwbare leverancier. Wij bieden een ruim aanbod aan formaatonderdelen, zoals wormen, sterren en geleidingen. Dat aan klanten uit heel België en Nederland. Wat uw wensen ook zijn, met ons deskundige team aan engineers en modernste CNC-machines kunnen wij u kwaliteitsvolle producten op maat leveren tegen een concurrerende prijs.

Een transportworm kopen voor een efficiëntere productie

Door een transportworm te kopen en deze toe te passen, kunt u efficiënter produceren. De transportwormen worden gebruikt voor het transporteren, separeren en keren van flessen, blikken, potten of flacons tijdens het productieproces. De wormen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de aanschaf van een transportworm, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van diverse andere kunststof formaatdelen, waaronder:

Bestel wormen in de juiste uitvoering

Welk onderdeel u nu bestelt bij De Rooy Kunststoffen: u bent verzekerd van kwaliteitsvolle producten, korte levertijden en uitstekende service. Heeft u vragen, behoefte aan persoonlijk advies of wilt u meteen een prijsopgave opvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165- 3170080 of stuur een e-mail naar info@derooy-kunststoffen.com. Onze ervaren specialisten zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008