Tandwielen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Tandwielen vindt u bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch! De Rooy Kunststoffen is specialist in het leveren van maatwerk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tandwielen? Wij leveren op korte termijn allerlei kunststof tandwielen, vanaf module 1. Ook voor andere producten op het gebied van het vervaardigen van formaat onderdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen, kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen!

Kunststof tandwielen van de beste kwaliteit

Al onze kunststof eindproducten worden bewerkt met de modernste CNC machines, zodat precisie maatvoering is gegarandeerd. Service op maat is het motto van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch, omdat iedere klant andere wensen en behoeften heeft. Dus heeft u ideeën voor producten die niet op deze website staan? Schroom dan niet om het ons te laten weten, wij kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen. En bovendien bevat ons totale leveringsprogramma meer dan wat op de website staat.Wij hebben een erg breed assortiment aan verschillende andere kunststof producten zoals wormen en geleidingen.

Ons leveringsprogramma

Voor het totale leveringsprogramma kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen waar u snel antwoord op wil of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008