Snelwisselsysteem

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Het snelwisselsysteem van de Rooy-Kunststoffen bv Oudenbosch zal uiteindelijk leiden tot kostenbesparing in verband met kortere ombouwtijden. Een snelwisselsysteem is eenvoudig in gebruik en kan de ombouwtijden aanzienlijk versnellen. Bovendien komt onze eigen montagedienst het snelwisselsysteem bij u op locatie monteren om zodoende een correcte installatie te garanderen. Dit bevordert de levensduur van het onderdeel. Bovendien zetten wij alle geleverde onderdelen op tekening om een eventuele nabestelling zo snel mogelijk af te kunnen handelen.

Snelwisselsysteem: hoogwaardige kwaliteit

Het snel wisselsysteem van De Rooy Kunststoffen bv word enkel uit hoogwaardig materiaal vervaardigd.  Het snel wisselsysteem zal door onze eigen mensen worden ingemeten en gemonteerd.  Elk snel wissel systeem wordt met uiterste nauwkeurigheid  vervaardigd en biedt verschillende voordelen zoals kostenbesparing, korte ombouwtijden en het eenvoudig wisselen en reinigen van formaatdelen. Hiernaast leveren wij een breed programma aan formaatdelen, waaronder:

Meer informatie

Op onze website leest u meer informatie over onze producten en werkmethode. Als u aanvullende informatie wenst over hoe de fabricage van een snelwisselsysteem bij De Rooy Kunststoffen bv Oudenbosch in zijn werk gaat, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u bellen naar telefoonnummer 0165-317008. Dan geven wij antwoord op al uw vragen over onze producten en service.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008