Slijtvaste kunststoffen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor slijtvaste kunststoffen bent u bij De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch op de juiste plek. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het verspanen van vrijwel alle technische kunststoffen.

Slijtvaste kunststoffen zoals Werkstoff S, POM

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch beschikt over ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van technische kunststoffen. Vrijwel al onze kunststoffen zijn leverbaar in zowel staf als plaat. Hierbij kunt u kiezen uit een aantal standaard afmetingen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het gewenste materiaal op maat te bestellen. In ons assortiment vindt u onder meer slijtvaste kunststoffen zoals Werkstoff S, POM. Deze kunststoffen onderscheiden zich door hun hoge slijtageweerstand. Tot onze klantenkring behoren onder meer de bottel- en verpakkingsindustrie, farmacie en frisdrankindustrie. Zij kiezen voor De Rooy Kunststoffen B.V. vanwege onze:

–       Concurrerende prijzen

–       Hoogwaardige kwaliteit

–       Korte levertijden

Contactgegevens

Wilt u meer weten over onze slijtvaste kunststoffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt een bericht sturen via het contactformulier of rechtstreeks mailen naar info@derooy-kunststoffen.com. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer +31 165 317008. We lichten u graag toe op welke manier we uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008