Slijtstrippen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor slijtstrippen bent u bij De Rooy Kunststoffen B.V. op de juiste plek. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in zowel formaatdelen als het verspanen van diverse kunststoffen.

Voor de beste slijtstrippen gaat u naar De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch is een toonaangevend bedrijf in Nederland en België, dat over ruime kennis beschikt op het gebied van zowel formaatdelen als kunststoffen. Wij hebben een eigen montage- en engineerafdeling, waarmee we in afzienbare tijd uw machine kunnen voorzien van nieuwe formaatdelen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het verspanen van vrijwel alle technische kunststoffen, zoals het slijtvaste Werkstoff S. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

–       Slijtstrippen

–       Wormen

–       Geleidingen

–       Kunststoffen

Tot onze klantenkring behoren onder meer de bottel- en verpakkingsindustrie, farmacie en bierbrouwerijen. Wij garanderen korte levertijden, concurrerende prijzen en een klantgerichte service. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wij lichten u graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie over onze slijtstrippen kunt u dan ook vrijblijvend bellen naar telefoonnummer +31 165 317008. Wij zijn tevens bereikbaar per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com en via het contactformulier.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008