Rinser

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor de formaatdelen van uw rinser kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch. Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van technische kunststoffen en het vervaardigen van nieuwe formaatdelen.

Formaatdelen voor uw rinser

In zowel Nederland als België is De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch een toonaangevend bedrijf op het gebied van technische kunststoffen en formaatdelen. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring in het vervaardigen van nieuwe formaatdelen voor bijvoorbeeld vul-, sluit- en etiketteermachines. Ook kunnen wij formaatdelen leveren voor uw rinser. Wij gebruiken daarvoor de modernste CNC-machines, zodat we u een zeer precieze maatvoering kunnen garanderen. Onze eigen engineer- en montage-afdeling zorgt ervoor dat we uw rinser in afzienbare tijd kunnen voorzien van nieuwe formaatdelen. De Rooy Kunststoffen B.V. biedt verschillende voordelen, zoals:

–       Korte levertijden

–       Concurrerende prijzen

–       Hoogwaardige kwaliteit

–       Klantgerichte service

Bel of mail ons voor meer informatie

Wilt u nieuwe formaatdelen laten vervaardigen voor uw rinser? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 165 317008 of via het contactformulier. U kunt ons tevens een e-mail sturen op info@derooy-kunststoffen.com. Neem ook eens een kijkje in onze catalogus.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008