Quick Release

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Het Quick Release systeem van de Rooy-Kunststoffen Oudenbosch zal uiteindelijk leiden tot kostenbesparing in verband met kortere ombouwtijden. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied en zijn daarom erg goed in het produceren en installeren van kunststof formaatdelen, maar ook in het adviseren daarover. Ons Quick Release systeem is dan ook altijd een goed advies!

Quick Release: hoogwaardig materiaal

          Het Quick Release systeem van De Rooy Kunststoffen bv Oudenbosch word enkel uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. Het Quick Release systeem zal door onze eigen mensen worden ingemeten en gemonteerd.  Elk Quick Release systeem wordt met uiterste nauwkeurigheid vervaardigd. Maakt u gebruik van dit systeem dan profiteert u van verschillende voordelen:

  • Korte ombouwtijden
  • Kostenbesparing
  • Eenvoudig wisselen van formaatdelen
  • Gemakkelijk reinigen van formaatdelen

Mogelijkheden en prijzen

Naast ons systeem hebben we voor u ook veel verschillende artikelen in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij alles voor u op maat maken, elke machine en elk bedrijf is namelijk anders. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u en uw machine kijken om u te adviseren over de mogelijkheden. Neemt u voor de mogelijkheden en prijzen van een Quick Release systeem contact op met De Rooy Kunststoffen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen. Tevens kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008