Polycarbonaat

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Polycarbonaat vindt u bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch! Wilt u polycarbonaat of Lexan platen kopen of laten bewerken? De Rooy kunststoffen levert polycarbonaat op maat. Lexan is maar liefst 250 maal sterker dan glas van dezelfde dikte. Wanneer u dus op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand polycarbonaat, kies dan voor de Rooy Kunststoffen, úw specialist voor het leveren van polycarbonaat op maat.

Sterk polycarbonaat van De Rooy Kunststoffen in Oudenbosch

Bij De Rooy Kunststoffen leveren we altijd advies op maat. Omdat wij weten hoe belangrijk een persoonlijke aanpak kan zijn! Verder kunt u bij ons rekenen op een korte levertijd, en beschikken wij over een eigen service- en montagedienst. Zodat we zeker weten dat al het werk goed wordt uitgevoerd. Naast het sterkste polycarbonaat hebben we veel verschillende kunststof formaatdelen in ons assortiment. Denk aan kunststof wormen en geleidingen maar ook keerders.

De beste kwaliteit

Neem eens een kijkje op deze website om de producten van De Rooy Kunststoffen te bekijken. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Maar let op, ons totale leveringsprogramma bevat nog veel meer dan op deze website vermeld staat. Neem daarom voor al uw vragen en wensen vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen of door te bellen naar 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008