Pockets

Bij De Rooy Kunststoffen kunt u terecht voor artikelen die zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, zoals pockets waar u flessen in kunt plaatsen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het produceren en installeren van kunststof formaatdelen. Voor kwaliteit en maatwerk bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres.

Pockets in verschillende soorten en maten

Bij De Rooy Kunststoffen bestelt u producten van hoogwaardige kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen, wormen en draai- en freeswerk, maar u kunt bij ons ook terecht voor pockets. Zo bieden we u pockets die zijn uitgevoerd met stootrubbers, die zorgen voor geluidsreductie. Ook kunt u kiezen voor verstelbare pockets. We horen graag welke wensen u hebt! Bij ons profiteert u altijd van:

  • Korte levertijden.
  • Een eigen service en montagedienst.
  • Een eenvoudige wijze van nabestellen.
  • Concurrerende prijzen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, of wilt u direct een bestelling plaatsen voor uw nieuwe pockets? Neem dan contact op met De Rooy Kunststoffen!  Maak gebruik van het contactformulier, stuur ons een e-mail of bel voor direct en persoonlijk contact naar 0165-317008. Wij adviseren u dan graag over de juiste pockets zodat uw machine weer optimaal werkt.

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008