Pockets

Bij De Rooy Kunststoffen kunt u terecht voor artikelen die zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, zoals pockets waar u flessen in kunt plaatsen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het produceren en installeren van kunststof formaatdelen. Voor kwaliteit en maatwerk bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres.

Pockets in verschillende soorten en maten

Bij De Rooy Kunststoffen bestelt u producten van hoogwaardige kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen, wormen en draai- en freeswerk, maar u kunt bij ons ook terecht voor pockets. Zo bieden we u pockets die zijn uitgevoerd met stootrubbers, die zorgen voor geluidsreductie. Ook kunt u kiezen voor verstelbare pockets. We horen graag welke wensen u hebt! Bij ons profiteert u altijd van:

  • Korte levertijden.
  • Een eigen service en montagedienst.
  • Een eenvoudige wijze van nabestellen.
  • Concurrerende prijzen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, of wilt u direct een bestelling plaatsen voor uw nieuwe pockets? Neem dan contact op met De Rooy Kunststoffen!  Maak gebruik van het contactformulier, stuur ons een e-mail of bel voor direct en persoonlijk contact naar 0165-317008. Wij adviseren u dan graag over de juiste pockets zodat uw machine weer optimaal werkt.

Pocket voor etiketteer

Verstelbare pocket

Pocket voor fles met hals onder een hoek

Pocket met geluiddempende stootrubbers

Bestaande pocket voorzien van insert

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008