Plexiglas lexan

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Wilt u plexiglas platen kopen of laten bewerken,  De Rooy Kunststoffen levert glas helder plexiglas lexan op maat, in iedere gewenste dikte. De Rooy Kunststoffen Oudenbosch is úw specialist voor het leveren van plexiglas lexan op maat. Plexiglas lexan is over het algemeen sterker en meer krasvast dan ander plexiglas.

Plexiglas lexan: de beste kwaliteit bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch

Bij De Rooy Kunststoffen werken we met service op maat. Wij begrijpen dat al onze klanten andere wensen en behoeftes hebben, en daar spelen wij op in. Heeft u speciale wensen waaraan u twijfelt of ze in uitvoering kunnen worden gebracht? Neem dan gerust contact met ons op om uw ideeën te overleggen. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen en de mogelijkheden voor uw machines te bespreken. Verder gebruiken wij bij De Rooy Kunststoffen alleen kwalitatief hoogwaardig kunststof en rubber. We hebben hierin een erg breed assortiment. Kwaliteit is dus altijd gegarandeerd!

Bel ons

Wilt u graag meer informatie over plexiglas lexan, of andere producten die De Rooy Kunststoffen u kan leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0165- 317008. Wij staan altijd voor u klaar!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008