Ombouwen van uw etiketteermachine

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor het ombouwen van uw etiketteermachine of het uitvoeren van professioneel onderhoud, neemt u natuurlijk het best een betrouwbare expert in de arm. Wanneer u een specialist in etiketteermachines en toebehoren zoekt, bent u bij De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal, in goede handen.

Het ombouwen van uw etiketteermachine en het uitvoeren van professioneel onderhoud

Wij hebben veel ervaring in het vervaardigen van nieuwe formaatdelen voor een scala aan vul-, sluit- en etiketteermachines. Denk hierbij aan onderdelen, zoals transportwormen, sterren en geleidingen. Of u nu uw huidige machine wilt laten ombouwen met nieuwe formaatdelen of uw etiketteermachine van onderhoud wilt voorzien: wij staan graag voor u klaar. Wij werken louter met kwalitatief hoogwaardig kunststof en rubber en hebben een eigen service- en montagedienst. U bent dus verzekerd van producten én een dienstverlening van de bovenste plank. Als toonaangevend bedrijf in Nederland en België, zijn wij gespecialiseerd in de productie en installatie van nieuwe formaatdelen in industrieën, zoals de bottel- en verpakkingsindustrie. Wij beschikken over een eigen engineer-en montageafdeling en opereren met behulp van de modernste CNC-machines. Hierdoor kunnen wij u uitstekend maatwerk garanderen.

Profiteer van korte levertijden en uitstekende service

Wilt u graag uw etiketteermachine laten ombouwen of deze van onderhoud laten voorzien? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Als u de professionals van De Rooy Kunststoffen inschakelt, profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u rekenen op service op maat, korte levertijden en concurrerende prijzen. Heeft u vragen of behoefte aan verdere informatie? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0165- 3170080 of een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008