Magneet bochten

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor revisie van magneet bochten bent u bij De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch op de juiste plek. Wij leveren allerlei soorten bochten en kunnen tevens voor revisie zorgen.

Specialist in de revisie van magneet bochten

Al vele jaren is De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch gespecialiseerd in technische kunststoffen en formaatdelen. Wij zijn daarin toonaangevend binnen Nederland en België en hebben al diverse klanten naar volle tevredenheid mogen helpen. Onze klanten zijn onder meer afkomstig uit de frisdrankindustrie, bottel- en verpakkingsindustrie en farmacie. U kunt onder meer bij ons terecht voor revisie van magneet bochten. Wij leveren allerlei soorten kettingbochten of bochten volgens uw specificatie, waarbij het tevens mogelijk is om deze door ons te laten inmeten. Ook kunnen wij uw ingelopen magneetbochten reviseren middels uitwisselbare slijtstukken, die we vervaardigen van bijvoorbeeld slijtvast PAPE. De voordelen van De Rooy Kunststoffen B.V. op een rij:

–       Concurrerende prijzen

–       Snelle levertijden

–       Klantgerichte service

–       Hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de levering of revisie van magneet bochten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com. U kunt ons tevens bellen op het nummer +31 165 317008 of een bericht sturen via het contactformulier. In onze catalogus vindt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008