Machinebouw

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Of u nu moet draaien of frezen, De Rooy Kunststoffen Oudenbosch levert allerlei kunststof onderdelen voor de machinebouw op maat. Service op maat is het motto voor De Rooy Kunststoffen, omdat wij begrijpen dat iedere machine anders is en iedereen andere wensen en benodigdheden heeft.

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch: dé partner in machinebouw

Wij hebben een erg breed assortiment aan alle kunststof benodigdheden voor de machinebouw. ZO hebben we verschillende formaatdelen zoals wormen en geleidingen, en kunnen we alles voor u op maat maken. Verder werken wij bij De Rooy Kunststoffen alleen met kwalitatief hoogwaardig kunststof en rubber. Ook werken we met korte levertijden, mede doordat we gebruik maken van een eigen service- en montagedienst. Op die manier weten we dat alles op de juiste manier afgehandeld wordt. Wat betreft de machinebouw, het draai- en freeswerk bij De Rooy Kunststoffen is altijd nauwkeurig en van hoge kwaliteit! En dit alles bieden wij u tegen gunstige prijzen, want u en wij zijn er allebei bij gebaat wanneer u de volgende keer weer voor De Rooy Kunststoffen kiest.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer informatie over de onderdelen voor machinebouw die De Rooy Kunststoffen u kan leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0165- 317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008