Kunststof tandwielen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor kunststof tandwielen bent u bij De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch op de juiste plek. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het verspanen van technische kunststoffen en het vervaardigen van nieuwe formaatdelen.

Wij helpen u graag aan kunststof tandwielen

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch is een toonaangevend bedrijf in zowel Nederland als België op het gebied van kunststoffen en formaatdelen. Wij vervaardigen nieuwe formaatdelen voor bijvoorbeeld vul-, sluit- en etiketteermachines en leveren onderdelen voor elk merk. Daarnaast hebben wij diverse technische kunststoffen op voorraad, maar is het uiteraard ook mogelijk om materiaal op maat te bestellen. Binnen ons brede scala aan mogelijkheden vindt u onder meer kunststof tandwielen, ketting- en lockwielen. Indien u onze hulp inschakelt, profiteert u van de volgende voordelen:

–       Korte levertijden

–       Concurrerende prijzen

–       Hoogwaardige kwaliteit

–       Eigen service- en montagedienst

Tot onze klantenkring behoren onder meer de farmacie, bottel- en verpakkingsindustrie en bierbrouwerijen. Bent u benieuwd of wij ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Voor meer informatie over onze kunststof tandwielen kunt u vrijblijvend bellen naar telefoonnummer +31 165 317008. We zijn tevens bereikbaar via het contactformulier of per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com. In onze catalogus vindt u meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden. We lichten in een gesprek graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn!

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008