Kunststof profiel

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Uw kunststof profiel vindt u bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch! Zoekt u een bedrijf dat een kunststof profiel voor u kan maken? Dan bent u bij De Rooy Kunststoffen aan het juiste adres! Wij leveren niet alleen allerlei soorten geëxtrudeerde standaardprofielen, maar we kunnen ook een speciaal op maat gemaakte profiel en geleiding maken. De Rooy Kunststoffen is úw de specialist voor het leveren van maatwerk.

Kunststof profiel: op maat gemaakt door De Rooy Kunststoffen in Oudenbosch

Voor uw kunststof profiel bent u bij De Rooy Kunststoffen aan het juiste adres! Al onze kunststof eindproducten worden bewerkt met de modernste CNC machines, zodat precisie maatvoering is gegarandeerd. Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en bezit een grote kennis en ervaring op het gebied van het vervaardigen van formaat onderdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen.

Ons assortiment

Niet al onze producten staan vermeld op onze website. Wanneer u een totaal overzicht wilt van onze producten, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Voor andere vragen kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0165- 317008. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat voor kunststof profiel u nodig heeft.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008