Kunststof machine onderdelen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor kunststof machine onderdelen kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van nieuwe formaatdelen voor elk merk machine.

Wij helpen u graag aan al uw kunststof machine onderdelen

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch is al vele jaren gespecialiseerd in het verspanen van vrijwel alle technische kunststoffen en het vervaardigen van formaatdelen. Wij kunnen kunststof machine onderdelen leveren voor elk merk machine, zoals wormen, sorteersystemen en geleidingen. Hierbij beschikken wij over een eigen engineer- en montage-afdeling, waarmee we in afzienbare tijd uw machine kunnen voorzien van nieuwe formaatdelen. We gebruiken daarvoor de modernste CNC-machines, zodat we een zeer precieze maatvoering kunnen garanderen. Tot onze klantenkring behoren onder meer de bottel- en verpakkingsindustrie, bierbrouwerijen en de farmacie. Onze klanten kiezen voor De Rooy Kunststoffen B.V. vanwege de:

–       Korte levertijden

–       Concurrerende prijzen

–       Klantgerichte service

–       Hoogwaardige kwaliteit

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze kunststof machine onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 165 317008. U kunt ons tevens een e-mail sturen op info@derooy-kunststoffen.com of het contactformulier invullen. Neem ook eens een kijkje in onze catalogus.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008