Kunststof draaiwerk

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor kunststof draaiwerk kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Wij beschikken over de modernste CNC-machines om kunststoffen te draaien.

Kunststof draaiwerk van De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch

De Rooy Kunststoffen B.V. is al jarenlang gespecialiseerd in het verspanen van vrijwel alle technische kunststoffen. Wij zijn toonaangevend in zowel Nederland als België en beschikken dan ook over ruime kennis van kunststoffen en formaatdelen. U kunt onder meer bij ons terecht voor kunststof draaiwerk. Hiervoor maken wij gebruik van de modernste CNC-machines, zodat we u een zeer precieze maatvoering kunnen garanderen. Wij kunnen allerlei technische kunststoffen draaien zoals de veel voorkomende POM, PVC en PEEK. Uiteraard kunnen wij elke gewenste kunststof op maat voor u verzorgen. De voordelen van De Rooy Kunststoffen B.V. op een rij:

–       Hoogwaardige kwaliteit

–       Korte levertijden

–       Eigen engineer- en montagedienst

–       Concurrerende prijzen

–       Klantgerichte service

Neem contact op met De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch

Bent u benieuwd of wij het gewenste kunststof draaiwerk voor u kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 165 317008. We zijn tevens bereikbaar via het contactformulier of per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com. In onze catalogus kunt u alvast wat meer lezen over onze diensten.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008