Kettinggeleiding

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor een kettinggeleiding kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen B.V. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van formaatdelen en technische kunststoffen.

Een kettinggeleiding van De Rooy Kunststoffen B.V. in Oudenbosch

De Rooy Kunststoffen B.V. is in Nederland en België een toonaangevend bedrijf op het gebied van formaatdelen en kunststoffen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor diverse geleidingsprofielen, geëxtrudeerde profielen en kettinggeleidingen. Mocht de door u gewenste kettinggeleiding niet op voorraad zijn, dan kunnen wij zelf op korte termijn een nieuwe geleiding voor u produceren. De voordelen van De Rooy Kunststoffen B.V. op een rij:

–       Korte levertijden

–       Eigen service- en montagedienst

–       Concurrerende prijzen

–       Hoogwaardige kwaliteit

Tot onze klantenkring behoren onder meer de farmacie, bierbrouwerijen en bottel- en verpakkingsindustrie. Bent u benieuwd of wij ook u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een kettinggeleiding van De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch kunt u vrijblijvend bellen naar telefoonnummer +31 165 317008. Wij zijn tevens bereikbaar per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com en via het contactformulier. We nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren over onze mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje in onze catalogus!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008