Keerworm

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor een keerworm kunt u bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch terecht! De Rooy Kunststoffen levert keerwormen voor het keren van allerlei flacons en flessen. Of de flacon nu 90 graden of 180 graden gekeerd moet worden, De Rooy Kunststoffen levert elke gewenste keerworm voor elke flacon. Dit alles kan op maat gemaakt worden, uiteraard tegen een gunstige prijs! Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring op het gebied van kunststof formaatdelen voor allerlei machines. Wij maken dan ook veel producten zoals een keerworm, op maat!

Ook uw keerworm op maatwerk

Betaal niet langer teveel voor het maatwerk voor uw keerworm, laat de Rooy Kunststoffen het voor u doen! De Rooy Kunststoffen staat garant voor kwalitatief hoogstaand draai- en freeswerk. Ook zorgen wij persoonlijk voor de montage van de geleverde formaatdelen, omdat wij werken met een eigen service- en montagedienst. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan verschillende kunststof onderdelen.

Voor kunststof onderdelen kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen in Oudenbosch

U ziet het, voor al uw producten in de kunststoffen industrie, kunt u terecht bij De Rooy Kunststoffen! Voor meer informatie over onze producten, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stel al uw vragen in het contactformulier op deze website, of bel ons op 0165- 317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008