Keerder

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch levert u allerlei formaatdelen, zoals een keerder, voor een geautomatiseerd productieproces. Door middel van kunststof onderdelen kunnen wij niet alleen zorgen voor het roteren, maar ook voor het sorteren, detecteren, separeren of vertragen van producten op de productielijn. Met keerders of transportwormen kunnen veel handmatige taken volledig geautomatiseerd worden.

Ons brede assortiment: een keerder en nog veel meer

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch biedt een zeer uitgebreid assortiment. Wanneer u een keerder bestelt, komt onze eigen service- en montagedienst deze inmeten en installeren.  Uw specifieke keerder wordt tevens op tekening gezet, voor eventuele bijbestellingen. Al onze keerders worden van hoogwaardig kunststof gefabriceerd, om een lange levensduur te garanderen! Uw potten, blikken of flessen worden eenvoudig 180 graden gedraaid, wat uw productieproces ten goede komt.

Vragen en prijzen

Voor vragen over of een prijsopgave van een keerder neemt u contact op met De Rooy Kunststoffen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat we voor u en uw machines kunnen betekenen en wat de beste opties voor u zijn. Maak gebruik van het contactformulier, stuur ons een e-mail of bel voor direct en persoonlijk advies naar 0165-317008. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008