Keerder kopen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Wanneer u een keerder voor een geautomatiseerd productieproces wilt kopen, hoeft u niet verder te zoeken dan De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal. Wij zijn namelijk specialist in zowel de productie als de levering en de montage van formaatdelen. Hieronder vallen wormen, sterren en geleidingen voor industrieën, zoals de bottel- en verpakkingsindustrie. Wij leveren nieuwe formaatdelen voor vul-, sluit- en etiketteermachines. Deze vervaardigen wij op maat, met behulp van de meest moderne CNC-freesmachines. Zo kunnen wij u verzekeren van precieze maatvoering en topkwaliteit.

Een keerder kopen voor het optimaliseren van uw productieproces

Met een keerder die u bij ons kunt kopen, draait u uw potten, blikken of flessen eenvoudig 180 graden en tilt u uw productieproces naar een hoger niveau. Het onderdeel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig kunststof en heeft een lange levensduur. Besluit u een keerder te kopen, dan komt onze eigen service- en montagedienst bij u langs deze in te meten en te installeren. Het onderdeel wordt bovendien op papier gezet, voor eventuele bijstellingen. Naast een keerder kunt u ook kunststofonderdelen kopen, waarmee u de producten op de productielijn kunt sorteren, detecteren, separeren of vertragen. Denkt u hierbij aan onder andere een transportworm.

Vraag direct een offerte aan

Een scala aan formaatonderdelen bestelt u zonder zorgen bij De Rooy Kunststoffen. Heeft u vragen of heeft u meteen interesse in een prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 0165- 3170080 of een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008