Invoerworm

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch moet u zijn voor een invoerworm! Bent u op zoek naar een invoerworm? De Rooy Kunststoffen maakt invoerwormen in elke gewenste uitvoering. Speciale invoerwormen voor het keren of separeren van flessen of flacons, of invoerworm met ‘stilstand’. Bij De Rooy Kunststoffen bent u hiervoor op het juiste adres. De Rooy Kunststoffen bouwt in een handomdraai allerlei machines met nieuwe formaatdelen voor u!

De beste invoerworm voor uw machines

Voor het aanschaffen van een invoerworm moet u dus bij De Rooy Kunststoffen zijn. Onze prijzen liggen gegarandeerd laag, en we werken met een korte levertijd. Wanneer u bij ons een product bestelt, is nabestellen eenvoudig, omdat wij alle geleverde maatdelen op tekening zetten. Wanneer u dus eenmaal met ons samenwerkt, zal de productie en de levering van uw producten altijd soepel en snel verlopen! Wij kunnen onze wormen maken uit verschillende materialen. Het is mogelijk om de wormen geheel naar wens voor u op maat te maken!

Contact met ons opnemen

Voor meer informatie over een invoerworm, of andere producten van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008