Invoerworm kopen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Wilt u een invoerworm die doet wat het belooft kopen? Dan doet u dit het best bij De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal. Wij zijn een betrouwbare leverancier van een breed assortiment aan formaatonderdelen, waaronder wormen, sterren en geleidingen. We leveren bovendien onze producten aan zowel Nederlandse als Belgische klanten. Ook voor kwalitatief hoogstaande invoerwormen in diverse uitvoeringen bent u bij ons op de juiste plek.

Een invoerworm voor uw machine kopen tegen een scherpe prijs

De wormen (en andere formaatdelen) die wij leveren, zijn geschikt voor vul-, sluit- en etiketteermachines van vele verschillende merken. Of u nu een speciale invoerworm voor het keren en separeren van flessen of flacons zoekt of één met ‘stilstand’: wij leveren u een kwalitatief hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs. Tevens dragen wij zorg voor de montage. Heeft u geen interesse in het kopen van een invoerworm, maar in de aanschaf van een ander product? Ook dan leveren onze specialisten u graag een oplossing op maat. Een greep uit ons aanbod:

Bestel diverse soorten wormen online

Als u een invoerworm wilt kopen, hoeft u niet verder te zoeken dan De Rooy Kunststoffen. U profiteert bij ons toonaangevende bedrijf van een korte levertijd en uitstekende service. Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@derooy-kunststoffen.com of bel naar 0165- 3170080.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008