Invoerschroef

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen bv levert formaatdelen zoals een invoerschroef tegen zeer concurrerende prijzen. De invoerschroef komt voor in verschillende industrietakken, waaronder afvulbedrijven, de verpakkings- en levensmiddelen industrie en de machinebouw. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van een invoerschroef, zodat een lange levensduur gewaarborgd wordt. Bovendien genieten onze klanten van korte levertijden.

Een goede invoerschroef van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat haar klanten op een persoonlijke manier benadert. Onze montagedienst komt zelf inmeten en na fabricage de invoerschroef monteren. Dit, in combinatie met het nauwkeurige draai- en freeswerk zorgen wij niet alleen voor een goede kwaliteit, maar tevens voor correct gebruik. Bovendien bieden wij korte levertijden en uiterst concurrerende prijzen.Naast de invoerschroef levert De Rooy Kunststoffen vele andere formaatdelen voor Vul-Sluit en Etiketteermachines. Hieronder vallen onder andere:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u een offerte wilt aanvragen voor de productie van een invoerschroef, vult u vrijblijvend het contactformulier op deze website in. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden of een afspraak met u maken om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken voor persoonlijke assistentie via telefoonnummer 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008