Infeedscrew

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch levert formaatdelen zoals de infeedscrew tegen zeer concurrerende prijzen. Speciale infeedscrews voor het keren of separeren van flessen / flacons of infeedscrews met “stilstand” bij De Rooy Kunststoffen bv ben je hiervoor op het juiste adres. De infeedscrew komt voor in verschillende industrietakken, waaronder afvulbedrijven, de verpakkings- en levensmiddelen industrie en de machinebouw. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van infeedscrews, zodat een lange levensduur gewaarborgd wordt.

Een infeedscrew van de beste kwaliteit en service van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat haar klanten op een persoonlijke manier benadert. Onze montagedienst komt zelf inmeten en na fabricage de infeedscrew monteren. Dit, in combinatie met het nauwkeurige draai- en freeswerk, zorgen wij niet alleen voor een goede kwaliteit, maar tevens voor correct gebruik. Bovendien bieden wij korte levertijden en uiterst concurrerende prijzen. U betaalt bij ons dan ook nooit teveel terwijl u voorzien bent van de beste kwaliteit.

Contact en informatie

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die De Rooy Kunststoffen biedt aangaande het vervaardigen van een infeedscrew, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of u belt tijdens kantooruren naar telefoonnummer 0165-317008. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008