Geleiding

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Uw kunststof geleiding vindt u bij De Rooy Kunststoffen. Bent u op zoek naar een bedrijf wat voor u een kunststof geleiding kan maken? De Rooy Kunststoffen levert niet alleen allerlei soorten geëxtrudeerde standaardprofielen, maar kan ook een speciaal op maat gemaakt profiel en geleiding maken. De Rooy Kunststoffen is úw specialist voor het leveren van maatwerk.

Geleiding en andere kunststof onderdelen

De Rooy Kunststoffen b.v. Oudenbosch is een jong en energiek bedrijf. De hoofdactiviteit van ons bedrijf bestaat uit het bewerken van industriële kunststoffen met volledig computergestuurde machines. Naast het bewerken van kunststoffen, verkopen wij ook diverse kunststoffen in de vorm van plaat- en stafmateriaal. Al onze kunststof eindproducten worden bewerkt met de modernste CNC machines, zodat precisie maatvoering is gegarandeerd. Wij hebben dan ook een erg breed assortiment, van wormen tot geleiding en van keerders tot pockets.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de geleiding die De Rooy Kunststoffen Oudenbosch voor u kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0165- 317008. Naar wens komen wij ook vrijblijvend bij u langs om te bekijken welke geleiding voor u het beste is. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008