Een freesmachine voor kunststof

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Bij De Rooy Kunststoffen beschikken we over een freesmachine waarmee we kunststof op maat kunnen maken. Deze freesmachine gaat uiterst nauwkeurig te werk, waardoor we elk product van kunststof tot op de millimeter nauwkeurig kunnen vervaardigen. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in het vervaardigen van kunststof, bent u bij ons in Oudenbosch, vlak bij Roosendaal, dus gegarandeerd op de goede plaats.

Een freesmachine voor verschillende soorten kunststof

De freesmachine op onze werkplaats is geschikt voor verschillende typen kunststof. Wilt u multilene kunststof of een ander soort kunststof op maat laten maken? Dan schakelt u ons in! Bijna alle kunststoffen waar wij over beschikken zijn leverbaar als plaat of als staaf. Weet u niet zo goed welk soort kunststof u het best kunt gebruiken voor uw toepassing? Als specialist in de productie van kunststof geven we u graag deskundig advies.

Schakel onze hulp in

De Rooy Kunststoffen uit Oudenbosch, vlak bij Roosendaal, is dé specialist als het gaat om kunststoffen en formaatdelen. Wanneer u ons inschakelt, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 165 317008 of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008