Formaatdelen

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Formaatdelen vindt u bij De Rooy Kunststoffen! De Rooy Kunststoffen Oudenbosch is specialist in het leveren van formaatdelen zoals transportwormen, sterren en geleidingen, voor allerlei soorten vul- sluit- en etiketteermachines. Ook staat De Rooy Kunststoffen voor u klaar om allerlei machines met nieuwe formaatdelen om te bouwen. En dit alles voor een gunstige prijs, wat wilt u nog meer?

Korte levertijden op formaatdelen bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch

Bij De Rooy Kunststoffen bent u gegarandeerd van korte levertijden, en service op maat. Omdat we een eigen service- en montagedienst beheren, kunnen we u garanderen dat alles goed uitgevoerd wordt. Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en bezit een grote kennis en ervaring op het gebied van het vervaardigen van formaatdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen. Vele bedrijven die actief zijn op het gebied van afvullen van producten mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

De beste service

Kijk voor meer informatie over formaatdelen en onze producten verder op onze website. Heeft u nog vragen over onze producten of over onze service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-317008. Wij helpen u graag verder en kunnen vrijblijvend bij u langskomen om de nieuwe formaatdelen op te nemen.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008