Formaatdelen etiketteermachine

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Als u kwalitatief hoogwaardige formaatdelen wilt aanschaffen voor uw vul-, sluit- of etiketteermachine, is De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal, uw betrouwbare leverancier. Als toonaangevend bedrijf in Nederland en België fabriceren, leveren en installeren wij voornamelijk nieuwe formaatdelen in de bottel- en verpakkingsindustrie. Wij produceren alle onderdelen met behulp van de meest moderne CNC-machines en kunnen dan ook keer op keer uitstekend maatwerk leveren.

Nieuwe formaatdelen in uw etiketteermachine laten installeren door een specialist in het vak

Wat voor merk vul-, sluit- of etiketteermachine u ook heeft: wij leveren u te allen tijde de juiste nieuwe formaatdelen. Door onze eigen engineer- en montageafdeling zijn wij tevens in staat uw machine binnen een kort tijdsbestek te voorzien van nieuwe onderdelen. Of u nu interesse heeft in nieuwe transportwormen, geleidingen of sterren: wij leveren u een maatwerk product van de beste kwaliteit. Ook wanneer u bijvoorbeeld onderhoud aan uw etiketteermachine wilt laten uitvoeren staan wij voor u klaar.

Vraag direct een offerte op

Wanneer u formaatdelen voor uw vul-, sluit- of etiketteermachine wilt bestellen bij een echte specialist in kunststof onderdelen, bent u bij De Rooy Kunststoffen in goede handen. Door onze ruime ervaring en brede kennis, kunnen wij u voorzien van de beste producten en gedegen advies op maat. Heeft u vragen over de producten uit ons aanbod of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen 0165- 3170080 naar of stuur een e-mail naar info@derooy-kunststoffen.com. Onze medewerkers voorzien u graag van het beste advies.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008