Flessenkeerder

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Een stevige en praktische flessenkeerder schaft u aan bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch. Deze flessenkeerders worden geleverd met vaste RVS bevestigingsbeugels . Tevens kunnen wij een set baanbevestigingen leveren voor de montage van de keerder boven de baan. Kijkt u verder op onze website voor een compleet productoverzicht en alle mogelijkheden. Staat iets er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Een flessenkeerder van De Rooy Kunststoffen Oudenbosch met uitgebreid leveringsprogramma

De Rooy Kunststoffen biedt een zeer uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van afvullen. Al onze onderdelen worden door onze eigen service- en montage dienst ingemeten en later gemonteerd. Alle onderdelen worden voorzien van een tekeningnummer voor latere na bestellingen.Voor een compleet overzicht van ons leveringsprogramma kijkt u verder op deze website. Wij hebben verder nog een erg breed assortiment aan technische kunststoffen zoals wormen en geleidingen.

Vragen en prijzen

Voor vragen of een prijsopgave van flessenkeerders neemt u contact op met De Rooy Kunststoffen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden. Richt uw vragen aan ons via het contactformulier of bel ons voor direct en persoonlijk antwoord op uw vragen op telefoonnummer 0165-317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008