Flessen sorteermachine

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor onderdelen voor uw flessen sorteermachine gaat u naar De Rooy Kunststoffen B.V.: al vele jaren dé specialist op het gebied van technische kunststoffen en formaatdelen.

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch helpt u graag aan onderdelen voor uw flessen sorteermachine

Als toonaangevend bedrijf in België en Nederland heeft De Rooy Kunststoffen B.V. al vele klanten mogen helpen met formaatdelen en kunststoffen. Wij kunnen nieuwe formaatdelen leveren voor elk merk machine en hebben bovendien diverse technische kunststoffen op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen voor uw flessen sorteermachine. Wij leveren onder meer sorteersegmenten en valschachten, zowel in RVS als in kunststof. De Rooy Kunststoffen B.V. biedt u verschillende voordelen, zoals:

–       Snelle levertijden

–       Concurrerende prijzen

–       Eigen engineer- en montagedienst

–       Hoogwaardige kwaliteit

Tot onze klanten behoren onder meer de frisdrankindustrie, bierbrouwerijen en de bottel- en verpakkingsindustrie.

Bel of mail voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een flessen sorteermachine van De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 165 317008. U kunt ons tevens een bericht sturen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@derooy-kunststoffen.com. We lichten graag toe op welke manier we uw bedrijf van dienst kunnen zijn. Kijk ook eens in onze catalogus.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008