Etiketteren

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Alle benodigdheden om te etiketteren vindt u bij De Rooy Kunststoffen Oudenbosch. Voor etiketteren met allerlei soorten etiketteermachines, is De Rooy Kunststoffen specialist in het leveren van formaatdelen zoals transportwormen, sterren en geleidingen. Wat u ook nodig heeft om te etiketteren, De Rooy Kunststoffen heeft het voor u!

Professioneel etiketteren met De Rooy Kunststoffen uit Oudenbosch

De Rooy Kunststoffen is een jong en energiek bedrijf. Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en bezit een grote kennis en ervaring op het gebied van het vervaardigen van formaatdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen. Vele bedrijven die actief zijn op het gebied van afvullen van producten mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Bekijk onze foto’s eens om te zien of er iets voor u bij zit. Grote kans dat wij in huis hebben wat u nodig heeft!

Ons assortiment

Bent u op zoek naar benodigdheden om te etiketteren? Neem dan eens een kijkje op deze website. Hier vindt u een nog breder assortiment aan formaatdelen voor de verpakkings- en bottelindustrie. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen, via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen: 0165-317 008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008