Etiketteermachines

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch, voor uw etiketteermachines en toebehoren. De Rooy Kunststoffen is specialist in het leveren van formaatdelen zoals transportwormen, sterren en geleidingen, voor allerlei soorten etiketteermachines. De Rooy Kunststoffen is specialist voor het ombouwen van allerlei machines met nieuwe formaatdelen. Ook voor het onderhoud van uw etiketteermachines kunt u bij De Rooy Kunststoffen terecht.

Etiketteermachines in korte tijd geleverd

Service op maat, dat is ons motto! Ook werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardig kunststof en rubber, en wordt alles bij ons in korte tijd geleverd. En omdat De Rooy Kunststoffen Oudenbosch met een eigen service- en montagedienst werkt, weten we zeker dat alles goed wordt afgehandeld. En wanneer u eventueel onderdelen wilt nabestellen, is dat geen probleem, omdat wij alle geleverde formaatdelen op tekening zetten. Bij ons kunt u ook terecht voor verschillende soorten wormen, keerders en geleidingen. Kortom, een complete afhandeling, en dat allemaal voor een gunstige prijs!

Meer weten?

Wilt u weten wat wij allemaal voor uw etiketteermachines kunnen doen? Neem dan een kijkje op deze website, of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0165- 3170080. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen doen en helpen u graag verder.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008