Doppensorteerder

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Voor een doppensorteerder bent u bij De Rooy Kunststoffen B.V. op de juiste plek. Wij zijn graag uw partner op het gebied van doppenhandling!

De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch helpt u graag aan een doppensorteerder

De Rooy Kunststoffen B.V. is al vele jaren specialist op het gebied van technische kunststoffen en formaatdelen. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring met betrekking tot nieuwe formaatdelen voor bijvoorbeeld vul-, sluit- en etiketteermachines. Wij kunnen formaatdelen leveren voor elk merk en beschikken over een eigen engineer- en montage-afdeling. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor doppen handling, zoals een:

–       Doppensorteerder

–       Doppenaandraaisegmenten

–       Doppenster

Indien u besluit om De Rooy Kunststoffen B.V. in te schakelen voor een nieuwe doppensorteerder, dan profiteert u van diverse voordelen: zo rekenen wij concurrerende prijzen, staan we garant voor hoogwaardige kwaliteit en zorgen we voor korte levertijden. Klantgerichtheid en een goede service staan daarbij centraal.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een doppensorteerder van De Rooy Kunststoffen B.V. Oudenbosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 165 317008 en per e-mail op info@derooy-kunststoffen.com. U kunt tevens een bericht sturen via het contactformulier. We nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden. Bekijk ook eens onze catalogus!

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008