Doppen handling

Heeft u interesse in doppenhandling en zoekt u een vooraanstaande fabrikant van een breed scala aan formaatonderdelen? Dan bent u bij De Rooy Kunststoffen, gevestigd in Oudenbosch, nabij Roosendaal, op de juiste plek. Wij leveren namelijk niet alleen kwalitatief hoogwaardige formaatdelen en technische kunststoffen op maat. Ook beschikken wij over een eigen engineersafdeling en werken wij alleen met de modernste CNC-machines.

Wij zijn uw betrouwbare partner in doppenhandling

U kunt bij ons terecht voor doppenhandling, waaronder het volgende:

  • Doppenaanvoergeleidingen;
  • Doppensterren;
  • Doppensorteerschijven;
  • Doppenomkeergeleidingen;
  • Het aanpassen van bestaande doppenkoppen;
  • Doppenaandraaisegmenten.

Met deze producten tilt u uw productieproces in een mum van tijd naar een hoger niveau, waardoor u tijd én geld bespaart. Zo kunt u met behulp van een doppensorteerder de doppen namelijk automatisch laten sorteren en toevoegen. Naast doppenhandling, kunt u bij ons ook terecht voor producten, zoals:

Informeer naar de producten uit ons assortiment

De Rooy Kunststoffen is uw betrouwbare leverancier van kunststofonderdelen op maat, waaronder doppenhandling. Wij garanderen u concurrerende prijzen, korte levertijden en uitstekende service. Bent u benieuwd hoe u door onze producten uw productieproces optimaliseert? Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@derooy-kunststoffen.com of bel naar 0165- 3170080.

Doppenomkeerbocht in bedrijfsstand

Doppenomkeerbocht in leegloopstand

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008