Bottle handling

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

Alles op het gebied van bottle handling vindt u hier! De Rooy Kunststoffen Oudenbosch levert formaatdelen, zoals transportwormen, sterren en geleidingen voor elke fles en bottle handling op elke afvulmachine. De Rooy Kunststoffen is úw specialist voor het ombouwen van allerlei afvulmachines met nieuwe formaatdelen. Heeft u speciale wensen of vragen? Schroom dan niet om ze aan ons te stellen, wij zullen altijd proberen een helder antwoord op uw vraag te geven.

Bottle handling door De Rooy Kunststoffen in Oudenbosch

Al meer dan 15 jaar bezitten wij een grote kennis en ervaring op het gebied van het vervaardigen van formaat onderdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen. In de loop der jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, die allemaal met grote regelmaat met ons samenwerken. Omdat wij niet alleen goede producten leveren, maar daar ook een gunstige prijs voor vragen, zien onze klanten ons graag terug.

Neem contact met ons op

Alles op het gebied van bottle handling vindt u op deze website. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0165- 317008. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008