Afvulindustrie

Altijd duurzame producten

Precisie maatvoering

Modernste CNC machines

De Rooy Kunststoffen Oudenbosch houdt een oogje op de afvulindustrie! De Rooy Kunststoffen is úw specialist voor het vervaardigen van formaat onderdelen voor vul- sluit- en etiketteermachines zoals transportwormen, sterren, taillestukken en geleidingen. De Rooy Kunststoffen werkt altijd met duurzame producten, en houdt zo een oogje op de ontwikkeling van de afvulindustrie. Zo dragen ook wij ons steentje bij tot een beter milieu!

De Rooy Kunststoffen: duurzame omgang in de afvulindustrie

De Rooy Kunststoffen is een jong en energiek bedrijf, wat al meer dan vijftien jaar bestaat en werkzaam is in de afvulindustrie. Al onze kunststof eindproducten worden bewerkt met de modernste CNC machines, zodat precisie maatvoering is gegarandeerd. Daarbij werken we met korte levertijden, omdat we een eigen service- en montagedienst beheren. Wij hebben diverse formaatdelen in het assortiment. Als u nieuwe formaatdelen nodig heeft, dan komen wij graag bij u langs om de nieuwe formaatdelen op te nemen. Dat alles tegen eerlijke, gunstige prijzen!

Onze producten

Wij hebben naast formaatdelen nog veel meer producten in ons assortiment. Wilt u meer informatie over hoe De Rooy Kunststoffen Oudenbosch omgaat met de afvulindustrie, of wilt u informatie over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vul het contactformulier in op deze website, of bel ons op 0165- 317008.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meteen contact opnemen?

Bel 0165-317 008